شنیده ها

اخبار ایران و جهان

شنیده ها

اخبار ایران و جهان

 شنیده ها: در این گزارش، برخی از رسوایی‌های جنسی مدیران بازخوانی شده است. در برخی از این موارد ماجرا اتهام بوده و در موارد دیگر فیلم‌هایی از این افراد منتشر شده است. نکته مشترک دباره آنها این است که معمولا جایی که پای چهره‌های ارشد یا خودی در میان باشد، پرونده در سکوت بررسی شده یا کلا مختومه شده است.

طی چند روز گذشته در یکی از کانال‌های محلی استان فیلمی منتسب به رضا ثقتی مدیرکل ارشاد گیلان منتشر شد که در پی آن دو اتفاق مهم افتاد؛ رضا تقتی از مقام خود برکنار شد و قبل از آن فردی که متهم به انتشار فیلم بود هم دستگیر شد. مشخص نیست با مدیر کل ارشاد گیلان چه برخوردی خواهد شد و احتمالا ابعاد ماجرا در اینگونه موارد به اطلاع مردم نخواهد رسید، اما تجربه نشان داده در مواردی که پای مدیران در میان باشد، پرونده مختومه خواهد شد. مروری بر تاریخچه رسوایی‌های اخلاقی در تاریخ معاصر ایران هم همین موضوع را نشان می‌دهد که به دلیل مسائل سیاسی و اجتماعی و تاثیر آن بر افکار عمومی، نتیجه رسیدگی به چنین موضوعاتی هرگز معلوم نمی‌شود.

اتهامات پرویز ثابتی علیه شجونی و فلسفی

در دوره‌ای که کیفیت دوربین‌ها هنوز به اندازه‌ای خوب نبود که صحت شایعات به سرعت تایید شوند، تصاویر جعفر شجونی و محمدتقی فلسفی جنجال زیادی به پا کرد. ساواک برای گیر انداختن مخالفان سیاسی‌اش روش‌های گوناگونی داشت. پرویز ثابتی مقام امنیتی سابق ساواک در کتاب خاطراتش «در دامگه حادثه» به این ماجرا‌ها اشاره کرده است. ثابتی به نام شجونی و مرحوم فلسفی هم اشاره کرده بود.

شجونی در مصاحبه‌ای با برنامه دید در شب در باره این تصاویر گفته بود: «این برنامه را ساواک برای چند نفر از وعاظ مشهور تهران انجام داد. برای مرحوم فلسفی، حجازی، بنده و به اعتراف خودشان برای ٣٠٠ نفر از وعاظ معروف. یک نفر آقای تهامی بود، معاون ساواک تهران و یکی هم آقای کمالی بود که بعد‌ها چندین‌بار من را بردند و بدترین شکنجه‌ها را انجام دادند. ما رفتیم، نشستیم، شروع کردند صحبت کردن که ساواک چنین است و چنان است. شما آخوند‌ها فکر کردید می‌توانید شاه را برکنار کنید؟ تو می‌روی منبر، باید با ما همکاری کنی... دیدم دونفری یک چمدان به چه بزرگی را دارند می‌آورند. چمدان را وارونه کردند روی میز. روی میز پر شد از عکس بنده با یک خانم، من دیوانه شدم، رفتم مستقیم خانه آقای فلسفی. گفتم شما پدر مایی، رئیس جامعه وعاظی. نگفت برای من هم درست کردند. فلسفی پا شد و راه رفت و گفت هر کسی که فیلم‌برداری کرده، غلط کرده. یه‌ذره حالم جا آمد، بیرون آمدم و یک آقایی من را سوار کرد. مرحوم شیخ جواد مناقبی بود. به من گفت: شجونی عکس فلسفی رو دیدی؟ گفتم: نه، دست انداخت عکسو برداشت. دیدم عکسش با همون خانومیه که با من عکسش بود... مگه آخوند کیه؟ فرزند همین آدم‌های معمولیه. زن می‌گیره، صیغه می‌کند. آن چیزی که به فلسفی نسبت دادند، گفتند واقعیت دارد». وقتی هم رشیدپور اصرار می‌کند که بالاخره آن عکس‌ها درباره او واقعیت داشته یا مونتاژ بوده، می‌گوید: «ان‌شاءالله آن هم مونتاژ است.»

اتهام علیه روحانی اخلاق در خانواده

برنامه اخلاق در خانواده که توسط حجت الاسلام والمسلمین حسینی در سال‌های دهه ۷۰ خورشیدی هر هفته از تلویزیون پخش می‌شد. این برنامه به یک‌باره متوقف شد. کسی دلیل این اتفاق را کسی به درستی نمی‌داند و شاید از آن دست موضوعاتی است که خیلی نمی‌شود به آن پرداخت.

درآن سال‌ها این شایعه رواج داشت که حسینی بعد از سفری به کشور آلمان و ارتباطی که در حین سفر میان او و یک جاسوس آلمانی رخ داده بود، از حضور در تلویزیون دوری گزید. برخی مدعی بودند دولت آلمان به وسیله صدا‌ها و ویدئو‌هایی که از ارتباط حسینی با یک خانم آلمانی در دست داشته موفق شده یک بازرگان آلمانی را که به یک دختر شیعه در ایران تجاوز کرده و به اعدام محکوم شده بود را آزاد کند. این موضوع البته در زمانی اتفاق افتاده بود که وسعت رسانه به اندازه امروز نبود و هیچگاه صحت و سقم این شایعه مشخص نشد.

 

درخواست ازدواج با عطالله مهاجرانی

سال ۱۳۸۳ خانمی به نام «یوسفی دلدار» که کارمند سابق مرکز گفت‌وگوی تمدن‌ها بود، اعلام کرد که همسر صیغه‌ای مهاجرانی است و از او شکایت کرد و خواهان ثبت ازدواج شد. عطالله مهاجرانی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات هرگونه ارتباط با او را تکذیب و در بیانیه‌ای «این پرونده را جریان‌سازی جناح سیاسی رقیب» خواند و در پی شکایت، همان زن بازداشت شد. این ماجرا با خروج مهاجرانی از کشور پایان یافت.

نماز دسته جمعی سردار زارعی

در روز‌های آغازین اسفندماه سال ۸۸ خبر دستگیری فرمانده سابق پلیس تهران سرتیپ رضا زارعی در سایت‌های غیررسمی منتشر شد. یکی از این سایت‌ها در مورد علت دستگیری وی چنین نوشت: «گزارش‌های رسیده حاکی است، سردار رضا زارعی رئیس پلیس استان تهران، در یک خانه فساد به همراه ۶ زن بازداشت شد. برخی رسانه‌ها به نقل از زنانی که بازداشت شده بودند، نوشته بود که زنان در جریان بازجوئی و تحقیقات از درخواست عجیب سردار زارعی در آن خانه نوشته بودند.

مقام‌های قضایی درباره این موضوع سکوت کردند و تنها سیدعلیرضا آوایی رییس وقت دادگستری تهران درباره زارعی گفته بود که چند ماهی است تحت قرار بازداشت بود و عمده اتهامات او کیفری و اخلاقی بوده است. ظاهرا در پاسخ به اتهامات گفته شده بود که او نماز می‌خوانده است!

آسانسور کامران دانشجو

اوایل سال ۱۳۹۲ ویدیوی کوتاهی در شبکه‌های اجتماعی پخش شد که به کامران دانشجو وزیر علوم احمدی‌نژاد منتسب شده بود. ویدئویی که در یوتیوب و فیسبوک نیز گسترده پخش شده بود از طریق دوربین مخفی یک آسانسور گرفته شده و فردی را در کنار یک زن به تصویر کشیده بود. این ادعا نیز هرگز تایید یا تکذیب نشده است.

استعفای علی جنتی

استعفای علی جنتی از وزارت ارشاد دولت اول حسن روحانی با شایعاتی همراه بود. یک هفته بعد از برکناری جنتی، رسانه‌ها و توییت‌نویسان اصولگرا اخباری مبنی بر برملا شدن روابط خصوصی او با یک کارگردان زن سینمای ایران به عنوان دلیل اصلی برکناری او عنوان شد. این ادعا ثابت نشد و ماجرا سربسته ماند.

سعید طوسی؛ فردی که نماد رسوایی جنسی تبدیل شد

محمد گندم‌نژاد طوسی معروف به «سعید طوسی» قاری قرآن و کارشناس شورای عالی قرآن، با اتهام «آزار و اذیت جنسی» روبرو شد. والدین برخی از قاریان نوجوان از وی شکایت کردند و سرانجام قوه قضاییه پس از دو سال رسیدگی به پرونده، در بهمن ۹۶ او را «تبرئه» کرد. زمانی که خانواده‌های قربانیان درخواست تجدیدنظر دادند، دادگاه یاد شده در حکم تبرئه سعید طوسی اعلام کرد: «شوخی‌های رکیک و زننده و بیان مطالب غیراخلاقی و حتی ماساژدادن و ملاعبه، از ارکان متشکله بزه محسوب نمی‌شود.»

آزار کلامی محمدعلی ابطحی

محمدعلی ابطحی یکی از سیاستمداران همیشه پرحاشیه جریان اصلاحات بوده است که همیشه حول محور او شایعات زیادی شکل گرفته است. بعد از بازداشت ابطحی در پی حوادث سال ۱۳۸۸ برخی از رسانه‌ها گفتند او به خاطر مسائل اخلاقی بازجویی شده است.ابطحی البته ضمن تکذیب این موضوع عنوان کرد: «سال ۸۸ یک بار هم درباره مسائل شخصی بازجویی نشدم و اتهام اخلاقی نداشتم. اما بیرون زندان می‌گفتند مسائل شخصی داشته و پرونده‌ها را جلویش گذاشته‌اند.»

او گفته بود آن ایام سایتی بود به نام «گویا goyaa» که به‌همراه روزنامه‌های تندرو، تیتر زدند، «دختر ابطحی دنبال کلاس رقص» ... آن روز که به خانه رفتم دخترم شوکه شده بود و دائم دیالوگ‌هایش با دوستش که تلفنی با هم صحبت کرده بودند را برایم تعریف می‌کرد و سعی داشت برایم توضیح دهد اصل ماجرا چه بوده است و مطلب سایت‌ها و روزنامه‌ها صحبت‌های دوست او بوده است، نه خود او یا اینکه یک مرتبه پخش می‌کردند من در استخر مختلط در خارج از کشور بوده‌ام. یک مورد دیگر این بود که فردی علیه من ادعا کرد من را با شلوارک کنار ساحل بیروت دیده‌اند.

شایعات اخلاقی درباره ابطحی به سال ۸۸ محدود نشده است. چندی پیش شیما شعاعی خبرنگار مدعی شد که محمدعلی ابطحی معاون دولت اصلاحات در ارتباطات متداولی که میان یک روزنامه نگار و سیاستمدار وجود دارد، شئون را رعایت نکرده و پیغامی غیر اخلاقی برای او فرستاده است. کاربران توییتر این پیغام را مصداق آزار جنسی خواندند، اما ابطحی در واکنش به این اظهارات از شیما شعاعی عذر خواهی کرده و نوشت: «گمان نمی‌کردم فرستادن یک شعر اسمش آزار باشد. اگر چنین برداشت شده عذرخواهی می‌کنم. من هیچ وفت قصد آزار و صمیمیت نداشتم.»

محمدعلی نجفی و پرونده قتل میترا استاد

محمدعلی نجفی یکی از سیاست‌مداران بی‌حاشیه ایران بود که در آخرین سمت سیاسی خود به عنوان شهردار تهران فعالیت می‌کرد. در اسفند سال ۱۳۹۶ اما از سمت خود استعفا کرد. دلیل این استعفا بیماری ذکر شد اما چندی بعد شایعه‌ای دهان به دهان چرخید مبنی بر این‌که نجفی با زن جوانی بنام میترا استاد ازدواج کرده است. شایعه‌ای که خیلی زود تایید شد.

همه چیز زمانی عجیب شد و طوفانی عظیم در سیاست ایران به پا کرد که میترا استاد با پنج گلوله به قتل رسید. نجفی با پای خودش به نیروی انتظامی رفت و به قتل همسرش اعتراف کرد. صحبت‌های نجفی در دادگاه که عنوان می‌کرد مجبور به ازدواج با استاد شده و بعد از ازدواج با او توسط نهاد‌های خاصی تحت فشار قرار گرفته است، به شایعه این که نجفی در دام یک پرستو گرفتار شده است.

طرح این موضوع با واکنش شدید خانواده میترا استاد قرار گرفت و آن‌ها وقوع این تراژدی را به خاطر اشتباه خود نجفی می‌دانستند که در دام هوای نفس گرفتار شده است. دادگاه نجفی برگزار شد و او بعد از این‌که خانواده مقتول رضایت دادند به زندان محکوم شد. بعد از آن نجفی به طور کامل در حاشیه قرار گرفت و به طور کامل از صحنه سیاست در ایران حذف شد.

خانمی که با وزیر دولت روحانی ارتباط داشت!

حسین الله‌کرم در صفحه اینستاگرام خود درباره ارتباط یک خانم با وزرای کابینه حسن روحانی حرف زد و مدعی شد این خانم با پنج وزیر کابینه حسن روحانی رابطه داشته است. بعد‌ها معلوم شد این خانم که چنین ادعایی علیه‌اش مطرح شده، یک خبرنگار است. یکی از افرادی که پس از این ادعا از شغلش خداحافظی کرد، علی جنتی وزیر دولت روحانی بود.

دفتر بیمه سلمان خدادادی چه گذشت؟

 

قریب ۲۰ سال نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی و چندین سال فعالیت به‌عنوان یک نیروی امنیتی از جمله مهم‌ترین سوابق سلمان خدادادی است. در حالی که انتخابات مجلس هشتم برگزار شد و عمر مجلس هفتم رو به پایان بود، بازداشت نماینده ملکان خبرساز شد. روایت‌های متفاوتی برای بازداشت خدادادی در همان زمان مطرح شد. زمان بررسی اعتبارنامه‌های نمایندگان مجلس هشتم که رسید، پشت پرده ماجرای بازداشت کوتاه‌مدت سلمان خدادادی نماینده ملکان تا حدی افشا شد. شعبه ۱۳ بررسی اعتبارنامه‌های نمایندگان مجلس هشتم به ریاست روح‌الله حسینیان با اعتراض فاطمه آلیا، اعتبارنامه خدادادی را رد کرده بود.

انتشار یک ویدئو و فایل صوتی منتسب به زهرا نوید پور و سلمان خدادی بار دیگر پرونده اخلاقی این نماینده کنونی مجلس را به رسانه‌ها کشاند. در ویدیویی که منتشر شده فردی با نام زهرا نوید پور ادعا می‌کرد از سوی نماینده ملکان مورد آزار و اذیت قرار گرفته است. ۶ ماه بعد از انتشار این فایل صوتی جسد زهرا نوید پور در منزلش پیدا شد.

رسوایی در شورای شهر بابل

شهریور ۹۷ امام جمعه بابل در خطبه نماز جمعه از رسوایی بزرگی پرده‌برداری کرد و از ارتباط چهار عضو شورا با یک زن خبر داد. پس از این خبر تعداد دستگیری‌ها در مجموع شورا و شهرداری افزایش پیدا کرد و حتی پای برادر مرمر فیروز پور یکی از اعضای شورا در پرونده فساد باز شد. گفته شده بود زنی با نام رکسانا که نام واقعی‌اش رقیه بوده و در یک آتلیه فعالیت می‌کرده اعضای شورا را به خانه‌ای که از قبل تهیه شده بود کشانده و با شش دوربین که در زاویه‌های گوناگون جاساز شده بود از فساد خود با اعضای شورای شهر فیلمبرداری کرد. هشت تن در خصوص پرونده شورای شهر بابل دستگیر شدند.

محمد سرافراز و شهرزاد میر قلی‌خان

دوره ۱۸ ماهه ریاست محمد سرافراز بر سازمان صداوسیما، حاشیه‌های زیادی داشت که نهایتا به استعفای او اردیبهشت ۱۳۹۵ منجر شد. اردیبهشت امسال ویدئویی منتشر شد که رییس سابق صدا و سیما را به همراه شهرزاد میرقلی خان مدیر سابق روابط بین الملل پرس تی‌وی نشان می‌داد. همزمان شایعه خروج اسناد محرمانه صدا و سیما توسط سرافراز نیز منتشر شد.

در این ویدئو محمد سرافراز رئیس سابق صداوسیما را نشان می‌دهد که اسنادی را در اختیار شهرزاد میرقلی خان می‌گذارد. شهرزاد میرقلی خان، شهروند ایرانی است که به اتهام دست داشتن در صدور غیرقانونی تجهیزات نظامی از جمله ۳۰۰۰ دوربین دید در شب در سال ۲۰۰۷ در آمریکا بازداشت شد. او در ۷ اوت ۲۰۱۲ از زندانی در ایالات متحدهٔ آمریکا آزاد شد. میرقلی خان پس از بازگشت به ایران به عنوان مدیر روابط بین‌الملل پرس تی‌وی منصوب شد. پس از انتصاب محمد سرافراز به‌عنوان رئیس سازمان صدا و سیما، وی، میرقلی خان را به‌عنوان بازرس ویژه خود منصوب کرد.

فیلم جنجالی علی محمد احمدی

یک کانال تلگرامی در خارج از کشور فیلمی منتشر کرده و مدعی شده این فیلم علی محمد احمدی استاندار سابق کهگلویه و بویراحمد و رابطه او با یک دختر جوان است. احمدی درباره این فیلم سخنی نگفت اما یک چهره نزدیک به استاندار سابق توضیح داد که «علیمحمد احمدی در مدتی که در یک سفر در تهران برای پیگیری امور در یک شرکت سرمایه گذاری حاضر می‌شود، با خانمی در آن شرکت آشنا می‌شود و این آشنایی در نهایت به ازدواج موقت او با این خانم منجر می‌شود و نهایتا خانه‌ای را برای آن خانم در تهران اجاره می‌کند و جاسوسان این فیلم را از او می‌گیرند.»

عباس ملک زاده شهردار جنجالی صدرا

سال ۹۸ فیلمی منتسب به عباس ملک‌زاده شهردار وقت شهر صدرا منتشر شده که ادعا شد مربوط به رابطه جنسی عباس ملک‌زاده و یک خانم بوده است. همزمان رئیس‌کل دادگستری استان فارس از بازداشت ۴ نفر از مسئولان شهرداری و شورای شهر صدرا خبر داد. به گفته موسوی «تحقیقات قضایی در این خصوص در شعبه ویژه دادسرای انقلاب شیراز در حال انجام است و متهمان تحویل اداره‌کل اطلاعات استان فارس شده‌اند.»

منبع: رویداد24

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲/۰۴/۳۱
شنیده ها

رسوایی جنسی